Pureskellut kynnet

Lopultakin näyttää päättyvän tämä Bobs- palkintojen odotus. Tiedämmehän jo, että Generación Y sai ensimmäisen sijan yleisöäänestyksessä Reportterit ilman rajoja-kategoriassa, mutta nyt odotellaan tuomariston päätöstä. Mitä tahansa tapahtuukin, tulemme juhlimaan sitä,koska eihän nyt rommipullon avaamiseen niin paljon syitä tarvita ja siihen että omistamme joitain milligrammoja kommenttisivulle.Se tulee olemaan hyvä hetki yhditää satunnaiset ja vakituiset lukijamme, internetprikaatit ja ne, jotka tulevat oikeasti keskustelemaan.

Laittakaa tuolinne ruudun eteen, lähetämme seremonialähetyksen suoraan täältä. Ottakaa käteenne pähkinöitä ja kookosmakeisia, niin ettette menetä sekuntiakaan siitä, mitä tuomaristo sanoo. Ne, joilla ei enää ole kynsiä jäljellä, olkaa kilttejä ja älkää syökö myös sormianne, koska meidän tulee naputtaa konetta kovasti lähiaikoina.

Ennen juhlahumun alkua haluan onnitella kaikkia niitä, jotka tulevat voittamaan. He ovat tavallisia kansalaisia kuten minä, jotka ovat kertoneet elämästään ja herättäneet keskustelunaiheita blogeissaan. Ilman tätä maailmanlaajuista blogiyhteisön tukea ja sitä suojaa, jonka se minulle tarjoaa,  minut olisi jo kauan aikaa sitten eliminoitu. Ottaen huomioon se, mitä on jo tapahtunut The Bobs- palkinnoissa, ei ole mitään,  mikä pysäyttisi tämän aakkosten toiseksi viimeisen kirjaimen etenemistä

Kiitos kaikille äänestäneille!

Mainokset

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s