Hienoa hiekkaa

Lopulta pääsemme blogin kirjoittajien kokoukseen. Poliisilaitoksella saadur haukut, jatkuvasti perässämme olevat poliisit eikä kielto matkustaa Pinar del Ríoon eivät vaikuttaneet meihin mitenkään. Onnistuimme löytämään aukon sensorien virittämässä verkossa ja sen kautta olemme saaanet tiedon hienot hiekanjyväset putoilemaan.

Tämä tapaaminen, kukaan osallistuja ei halunnut kutsua sitä tapahtumaksi, sujui rauhallisesti, ilman median myllytystä tai salaisia aikeita. Se ei muistuttanut missään mielessä niitä kongresseja, konferensseja ja symposiumeja, joissa on puheenjohtajan pöytä on esiripun edessä. Emme ryhtyneet tekemään pahvisia tunnuksia, meillä ei ole edes osallistujapasseja eikä rintamerkkejä.

Onnistuimme ottamaan tämän ensiaskeleen, koska ”he” odottivat vain uhmaa tai tapaamisen perumista, mutta he eivät osanneet ottaa huomioon sitä, että blogi-ilmiöllä on tuhat ja yksi tapaa piiloutua. He käyttivät vanhoja metodejaan eivätkä huomanneet, että virtuaalisille olioille ei kukaan laita suitsia suuhun. Kun avajaisseremonia kiellettiin meiltä, he vain osoittivat meille, että tähän reittien peittämiseen on monta mahdollisuutta ja meidän ei tarvitse sen vuoksi liikkua maakunnasta toiseen.

Muutaman päivän sisällä avataan nettisivu, jossa tapahtumista keskustellaan ja esitämme kutsun vuoden 2009 blolgikilpailuun. Nämä pienet tietotekniikan hitustet, joita blogimme ovat, ovat jo onnistuneet kulkemaan suvaitsemattomien sormien lävitse, niin pieniä ne ovat.

Tästä voi lukea osallistujien yhdessä laatiman lehdistötiedotteen.

Mainokset

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s