Kuuden askeleen päässä Sullivanista

TIME ja CNN listoilla vuoden 2009 25 parhaasta blogista on paljon elementtejä, jotka täyttävät minut ylpydellä. Generación Y on ainut espanjankielinen blogi listalla. Kyseessä on kieli, jonka jokut epäilevät olevan mahdottoman sopeutua teknologian ja modernin maailman rytmiin.

Minä olen näistä kahdestakymmenestäneljästä blogin pitäjästä se, jolla on vähiten tunteja käytössään nettiin pääsemiseksi- siitä ei ole epäilystäkään. Kaiken kukkuraksi olen siinä ihmeellisessä tilanteessa, että kirjoitan blogia, jota itse en voi nähdä, kiitos vallitsevan sensuurin suodattimien.

Andrew Sullivan, josta on tullut meille blogien pitäjille oikea guru, on listalla sijalla viisi blogillaan The Daily Dish. Hän ei varmaan osaa kuvitellakaan, että joka viikko joukko kuubalaisia tarkastelee hänen tekstiään Why I Blog ja pitävät hänen työtänsä kompassinaan. Jo kahden kuukauden päästä näistä yhteisistä kohtaamisista, tiedämme, vähintäänkin sen, että vapaan mielipiteen ilmaisun tie ei kulje taaksepäin ja että kontrollin muuri voidaan rikkoa kerralla murtalla se bitti bitiltä ja blogi blogilta.

Mainokset

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s