Korjausilmoitus

Nyt kerrankin käytän kansankokousten ja työpaikkatapaamisten kieltä sanoakseni teille, että ”Generación Y” :n toisen vuosipäivänän kunniaksi yritän työstää merkittäviä uudistuksia blogiini. Nyt tämän työn alkuvaiheessa sattui tekninen tapaturma

Nyt kun en voi luvata tehokkuutta tai nopeutta huoltotöissä, minun on pakko ilmoittaa pakkolomautuksesta kommenttien kirjoittajille. Kukaan älköön joutuko paniikkiin, oli jotain, mikä ei toiminut, mutta mitään ei ole menetetty.

Tarkoituksenani on muodostaa keskustelufoorumi, jonka puitteissa ne, jotka eivät ole kiinnostuneita julkaisemistani kirjoituksista, voisivat osallistua. Yritän myös yhdistää tämän blogin sosiaalisiin verkkoihin, joista on tullut tuiki tarpeellisia viime kuukausina. Tätä tarkoitusta varten minulla on vain hidas ja sensuroitu nettiyhteys hotelleilta käsin ja yhteistyökumppanieni tuki ympäri maailmaa.

Nyt kun blogiin taas pääsee, komenttien osuus on väliaikaisesti kiinni, jotta tietokannat saadaan optimisoitua niin, ettei mitään mene hukkaan. Tällä hetkellä voitte jatkaa keskustelua sivuilla http://vocescubanas.com/generaciony/ tai   http://generaciony.posterous.com/.

Olen kiitollinen parannusehdotuksistanne, software-  ja keskustelupalstan käyttöä koskevista neuvoista ja erityisesti haluan pyytää teitä käyttämään tätä aikaa uusien ideoiden ja argumenttien muodostamiseen ja lopullisesti hylkäämään sanallisen väkivallan.

Mainokset

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s